BejelentésPEMPIRE, mint Purse of EMPIRE, avagy a birodalom pénztárcája. Vedd ki a részed, egy kis munkával
Annyi az egész, hogy ügyesen kell belenyúlnod!!! Internetes munkák, szabadidő, receptek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Európai Uniós országok, munkavállalási engedély


Mi az egész Európai Unióval foglalkozunk, igy a külföldi munkahelyek által feladott hirdetéseket adjuk ki egy újságban, illetve a jelentkezés lebonyolítása során is segítséget nyújtunk, ezen felül tolmácsok, fordítók segítségét is igénybe veheted.


Az Unión belül vannak különbségek az országok között: Anglia és Írország esetében, mivel nem kérik a munkavállalási engedélyt, a kijutás és az ügyintézés viszonylag egyszerű és gyors. Lehetőség van a többi tagországban is munkavállalásra, de például Ausztria, Németország, Olaszország kéri a munkavállalási engedélyt, és ez 3-4 héttel meghosszabbítja az ügyintézést.


Nyelvtudás, segéd- és betanított munkák, szakmunkák


Az állást hirdető munkahelyek 40-50 %-a nem kéri és nem is szabja meg feltételként a nyelvtudást, ezek többnyire segéd- vagy betanított munkák: nagyon sok takarító, konyhai segéd, például szállodákban, éttermekben végezhető segédmunka bentlakással, azután mezőgazdasági, kertészeti segédmunka, farmokon végezhető munkák, parkosítás, fűnyírás. Ezek segédmunkák. A betanított munkák, például szalagmunka, csomagolás, tehát a munkavégzéshez nem kell nyelvtudás, mert ugye állsz a szalag mellett és csomagolod a húst, így munka közben nem kell beszélni. Mindezek ellenére azért javasolt a kiválasztott ország nyelvén megtanulni bemutatkozni, honnan jöttél, megkérdezni hol a szálláshely, a fönöktől engedélyt kérni. Erre az ügyintézés során van idő.


A szakmai munkavállalás feltétele minden esetben a szakmai szintű nyelvtudás. Amennyiben nyelvtudásod megfelelő a szakmádhoz, tehát érted azokat a szavakat, amik ehhez a munkához szükségesek, akkor vállalhatsz szakmunkát. Amennyiben ez nincs meg, akkor segéd- és betanított munkát javaslok, és kb. fél év alatt fejlődik annyit nyelvtudásod, hogy dolgozhass szakmádban.


Fizetések: A segéd és betanított munkák kb. netto 1000 és 1400 euro között fizetnek. A szakmunka 1500-2000 euro. A szállás, étkezés 8-10 euro naponta.


Költségek, több fős jelentkezés előnyei


Több fő jelentkezése esetén a költségek természetesen megoszlanak. Nem kell nagy összegre gondolni, 2500-3000 Ft, ha sikerült munkahelyet választani.


Az újság havonta jelenik meg, minden hónap első hetében, színes és 400 darab friss, aktuális hirdetést tartalmaz, van egy vékonyabb hetilap is, mely heti frissítéssel készül, és van egy vastagabb katalógus is, ahol lehetőség van válogatásra a Te igényed szerint. Pl. csak Ausztria és német nyelvterület, vagy csak segéd és betanított munka, illetve ha többen mentek egy helyre, akkor csak azokat a munkahelyeket kapod ahová kettő vagy több fő jelentkezését várják. Ez a katalógus 500 hirdetést tartalmaz. Mindegyik kiadvány tartalmazza természetesen a lebonyolításhoz szükséges információkat, központunk címét, ahol kérésedre elkészítjük a pályázati agyagot, így közvetlenül a külföldi munkahellyel tudod felvenni a kapcsolatot, vagy a lebonyolító cégek elérhetőségét.


Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, keress meg az alábbi elérhetőségen:


E-mail: pempireju@gmail.com


A gyorsabb ügyintézés érdekében ezt javaslom!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!