BejelentésPEMPIRE, mint Purse of EMPIRE, avagy a birodalom pénztárcája. Vedd ki a részed, egy kis munkával
Annyi az egész, hogy ügyesen kell belenyúlnod!!! Internetes munkák, szabadidő, receptek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ahol a vásárlás pénzzé válik!


Teljesen új webáruház nyílt 2009. június 15.-én


Tisztelettel kérek mindenkit mivel az internet nyelve a tegeződés  most tekintsen el az előítéletektől, és ebben a hangnemben folytatnám a mondandóm !
A web áruházban csak tagok vásárolhatnak.
A lehető legnagyobb jutalék rendszert állítottunk össze és a belépést is ingyenessé kívántuk tenni amellett az aktivitást is igyekeztünk barátságos keretek közé szorítani!
Meg kell,hogy mondjam nem a pénzkereset vezérelt minket, hanem megoldást
kínálunk a megélhetési problémákra .


A jelenleg kitalált jutalom rendszer ötvözi az általunk ismert MLM hálózatok előnyeit, és a jutalékok bizton állíthatom csak emelkedni fognak és szeretnék megkérni arra mindenkit, akinek vannak ötletei, írjon, mert interaktív módon igyekszünk fejleszteni mindent.


Tartós élelmiszer , vegyi áruk, papírárúk későbbiekben partner programokkal, exkluzív termékekkel és nem utolsósorban nem mindennapi jutalék rendszerre.Az áruházunk MLM rendszerben dolgozik majd ez a honlap azért jött létre, hogy már most el tudjátok kezdeni a toborzást és amikor már start lesz komoly hálózattal rendelkezzetek addig is nincsen aktivitási igényünk veletek szemben .De mivel csak vásárolt termékek árából tudunk jutalékot adni meg kell értenetek, vásárolni kell. .


Továbbá akinek megtelt a hálózata, új vonalat nyithat !


Megnyitottuk az Európai-uniós vonalakat a környező
országokban is építhettek hálózatot !R
gisztrációhoz
kattints az
Regisztrációhoz
ajánló kód szükséges: H 64
HHH

Regisztráció után olvasd el
a villámstart dokumentációt segíti az első
lépéseket!
Szabályzat :
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy regisztrációt elutasítsunk! Senki nem nyilatkozhat a pelso-shop nevében  írásbeli engedély nélkül! Elzárkózunk mindenféle kéretlen levél /SPAM/ küldésétől!Kérlek benneteket,ne küldjetek ilyen leveleket! Kizárólag ismerősök és hirdetés útján népszerűsítsétek a webáruházat!
A SPAM bűncselekmény, és kártérítést vonhat maga után !
Bárki kiléphet a web áruházból írásos közlés után! Aki kárt okoz webáruházunknak, kizárhatjuk a rendszerből, és elveszíti a jogait a jutalékokra. Aktív hónapban  fel nem vett jutalékot egy évig megőrizzük, és bármikor kifizetjük egy összegben is! Ha nem veszik fel, szétosztjuk a csoportban az aktív részvevők között. Nem aktív időszakban keletkezett jutalék elvész. Továbbá ha rajtunk kívül álló okok miatt nem jön létre a webáruház megnyitása, semminemű kártérítést nem áll módunkban fizetni./Persze mindenki tudja, hogy nem ez a cél!/ De a mai világban ... Aki regisztrál, a szabályzatot magára kötelező érvényűnek tekinti!
Utólagos felszólalásnak helye nincs!
Jutalék felvétele :
A jutalékot le lehet vásárolni, ha fel szeretnéd venni, számla ellenében van rá mód, illetve dolgozunk azon, hogy ne kelljen vállalkozás ahhoz, hogy jutalékot vehessetek fel.A számlát minden hónap elején kell kiállítani, és tizenötödike után tudjuk utalni a megadott számlaszámra, amit a későbbiekben egyeztetünk. Tag bárki lehet aki betöltötte a tizennyolcadik életévét és nem szorul gondnokságra ,és regisztrál a hálózatba. Tagjaink nem állnak velünk munkaviszonyban, kizárólag jutalék felvételre jogosultak, jelenleg számla ellenében.A postaköltség a vásárlót terheli.A weblap tartalma szabálynak minősül, attól eltérni nem lehet. A változtatás jogát fenntartjuk.A  tagok kötelesek a rendszert üzletként kezelni és az esetleges üzleti titkokat, estleges kilépés után is megtartani!
Regisztrációval a szabályzatot elfogadottnak tekintjük!

Esetleges további kérdések :

pelso-shop@hotmail.com

A webáruházat üzemelteti :
Pintér kereskedelmi és vendéglátó betéti társaság
cg:14-06-304921
8600 Siófok
Fő út 15/a


Részletes szabályzat itt


 


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!